Specials
Specialiteiten
van de Keurslager: een stukje vlees gecombineerd met vleeswaren,
groente, fruit of kaas. Elke 2 weken ligt er een andere Special bij uw
Keurslager in de toonbank. Hier zijn enkele Specials uitgelicht.
Jambon bonbonHartige bonbon van gedroogde ham gevuld met varkensoester, mozzarella en tomaat. 8-10 minuten bakken in de oven op 180 graden. |
|
BergspitzZacht en lekker gekruid gehakt met een pikante touch van oude kaas. Je waant je in de bergen. Bakken in de koekenpan ca. 8-10 minuten afhankelijk van de dikte van de berg. |
|
Peanut pieKrokant pakketje gevuld met kip. Een beetje Oosters pikant, maar toch zacht. 20 minuten bakken in de oven op 200 graden. |
|
Pittig preipakketjeEen mals varkenslapje gevuld met knapperige prei, chorizo en een stukje brie bovenop. Bakken in de koekenpan ca. 6-7 minuten. De laatste paar minuten de brie erop leggen en laten smelten. |
|
Carpaccio varkenshaasZacht varkensvlees op een bedje van knapperige courgette in een romige saus. 8 - 10 minuten bakken in de oven op 180 graden. |
|
Worstjes enzoEen verrassende mix van lekker gekruide mini saucijsjes en knapperige groenten. Roerbakken ca. 6-8 minuten. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten