zaterdag 23 februari 2013

kleine hoefprint / milieudefensie

Meer info over Kleine Hoefprint
Met de Kleine Hoefprint werken wij ook samen met boeren, waaronder de Nederlandse Akkerbouw Vakbond, omdat onze eigen akkerbouwers maar wat graag aantonen dat de productie van veevoer inderdaad lokaal kan. Onze oproep voor sojavrije kaas wordt daarnaast ook gesteund door een collectief van Braziliaanse boeren die door de expansiedrift van grote sojabedrijven van hun grond worden verdreven. En wij laten ons weer inspireren door Duitse melkveehouders die leveren aan het zuivelmerk Landliebe, een koploper op de zuivelmarkt, die bewust uitsluitend melk afneemt van koeien die geen Zuid-Amerikaanse soja in hun voer hebben gekregen. Landliebe is kortgeleden overgekocht door FrieslandCampina – een mooie kans voor het zuivelconcern om te leren van de vooruitstrevende Duitse collega's!

Bekijk hier wie er allemaal in het comité van aanbeveling van Kleine Hoefprint zitten en waarom zij het initiatef voor oerwoudvrije zuivel steunen!

Bestel een Kleine Hoefprint kaasje!
Met de Kleine Hoefprint proberen wij zelf alvast een volledig oerwoedvrij kaasje op de Nederlandse markt te brengen. Wil je ons daarbij helpen? Doe dan ook mee met de grootste kaasbestelling van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten