dinsdag 3 augustus 2021

Overal ter wereld staan bossen in brand

 

Overal ter wereld staan bossen in brand

© Greenpeace / Maria Vasilieva
Beste Brigitte,

Extreme hitte en droogte zorgen ervoor dat bossen sneller, heviger en langer branden. Als je hierover leest, of beelden ziet, kan een gevoel van onmacht je bekruipen. Maar, dit hoeft niet. Samen komen we in beweging én maken we het verschil. Letterlijk!
Ja, ik doe mee met de sponsorloop!

Gezocht: 1000 supporters voor rondje om de aarde

Samen beschermen we de bossen wereldwijd

 © Jurnasyanto Sukarno / Greenpeace
Nu de hevigheid van de branden toeneemt, nemen ook onze acties voor de bossen toe. We zetten in verschillende regio’s drones in om branden te signaleren en we leiden vrijwillige brandweer op. Ook zorgen we dat inheemse stammen (zoals in de Amazone), die door de branden bedreigd worden, gehoord worden op het wereldwijde politieke toneel. Deze acties moeten juist nu voortgezet worden.

Ja, dat vind ik ook

Doe mee met de GreenTeam sponsorloop!

© Tihomira Metodieva / Greenpeace
Daarom zoeken we 1000 sportieve supporters die samen met ons een rondje om de aarde willen lopen. Iedere deelnemer loopt 40 kilometer, zodat we met 1000 supporters gezamenlijk 40.000 kilometer afleggen - een rondje aarde dus! Zo maken we het probleem nog bekender én halen we geld op voor de bossen. Doe je mee?

Ja, ik loop ook mee

Meld je aan voor de sponsorloop

Ja, ik doe mee
Het zou fantastisch zijn om samen met jou écht in beweging te komen en onze onmacht om te zetten in daadkracht. Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,

Sigrid Deters 
Campagneleider Bossen
PS Zelf geen wandelaar? Stuur deze mail door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten