dinsdag 3 augustus 2021

 Leger des Heils logo

Leger helpt Limburgers


Twee weken geleden liepen delen van Limburg onder door extreme regenval. Dijken dreigden door te breken en mensen moesten hun huis verlaten, op de vlucht voor het water. Tientallen van onze collega´s en vrijwilligers reden in de dagen erna naar het rampgebied om de Limburgers een hart onder de riem te steken. Ze namen waterstofzuigers, goede moed en warme soep mee. “We zijn gewoon begonnen met aanbellen en hebben overal gevraagd of we ergens mee konden helpen. Niet iedereen heeft dat nodig, maar mensen reageren ... "

 

Strijden tegen uitbuiting


De extreme regenval in Limburg, België en Duitsland is volgens verschillende weersdeskundigen een gevolg van klimaatverandering. De roep om een duurzame levensstijl wordt steeds luider, daarom zijn we een petitie gestart om de Wet Duurzaam en Verantwoord Ondernemen onder de aandacht te brengen. Inmiddels hebben we al meer dan 30.000 handtekeningen. Samen geven we een sterk signaal af 💪🏽. Heb jij je handtekening al gezet?

 

Dit bereikten we in 2020


Desktop version:

In 2020 zijn 101.943 mensen in aanraking gekomen met het Leger des Heils


In het jaarverslag zien we hoe belangrijk een stevige financiële basis is voor ons werk. Jullie structurele donaties geven ons het vertrouwen om hulpverleners in dienst te nemen, reserves op te bouwen en meteen klaar te kunnen staan in situaties zoals de waterramp in Limburg. Dat is onmisbaar. Heel erg bedankt.

 

Word ook collectant!


Van 29 november tot 4 december is de landelijke collecteweek voor het Leger des Heils. We halen dit jaar geld op voor het buurtwerk. In heel Nederland hebben we zo'n 100 buurthuiskamers, waar wekelijks 15.000 bewoners een thuis vinden. Help jij mensen geven? We zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die langs de deuren gaan om te collecteren.

Desktop version: Collectant Leger des Heils

Geen opmerkingen:

Een reactie posten