vrijdag 27 augustus 2021

 Is deze e-mail slecht leesbaar? Bekijk dit bericht online

Beste Brigitte,
Afghanen lopen groot gevaar slachtoffer te worden van de gruweldaden van de Taliban. De angst is zó groot, dat mensen bereid zijn hun kinderen over hekken te gooien of zich wanhopig vastklampen aan vliegtuigen. Wij maken ons grote zorgen en roepen het kabinet op om Afghaanse vluchtelingen de bescherming te bieden die zij meer dan ooit nodig hebben. Help mee en laat je stem horen: teken onze petitie!  
 
Help mee Afghanen te beschermen!
Er is met spoed een nieuw asielbeleid nodig voor Afghaanse vluchtelingen. Maar ook buiten de Nederlandse grenzen moet Nederland Afghaanse vluchtelingen helpen beschermen. Lees wat er moet gebeuren en teken onze petitie!
Ja, ik help mee! >
 
Nederland stopt evacuaties uit Kabul
De zwartste nachtmerries van achterblijvers dreigen werkelijkheid te worden: Nederland stopt met evacuaties uit Kabul. Er valt heel veel te zeggen over hoe het zover heeft kunnen komen. Maar eerst moet nu alles op alles worden gezet om alternatieve routes te vinden uit Afghanistan.
We gaan door totdat de deur definitief gesloten is
 
VluchtelingenWerker Els hielp Afghaanse evacuees
VluchtelingenWerk-medewerker Els werkte de afgelopen dagen in de noodopvang in Zoutkamp: de eerste opvanglocatie voor Afghaanse evacuees. In de chaos en het gedrang rond en op het vliegveld in Kabul, raakten veel Afghanen hun gezinsleden kwijt. Els stond deze verscheurde gezinnen bij en hielp bij hun gezinshereniging.
'Hun angst en wanhoop waren immens groot'
Steun ons werk
VluchtelingenWerk staat klaar voor Afghaanse vluchtelingen. Jij kunt helpen door ons werk te steunen met een gift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten