maandag 23 augustus 2021

Maak natuur jouw zaak

 

Jij tekende voor de #natuurzaak, bedankt!

Samen met inmiddels bijna 40.000 mensen heb jij laten zien dat je opkomt voor de natuur in Nederland, dankjewel! Heb je mensen in je omgeving die ook van natuur houden? Klik dan op de link hieronder en stuur de petitie door. Samen blijven we strijden voor een regeerakkoord dat kwetsbare natuur in Nederland écht beschermt en herstelt. 
 


Met vriendelijke groet,

Hilde-Anna de Vries 
Campagneleider #natuurzaak

Maak natuur jouw zaak

© Greenpeace - Spandoek met tekst #natuurzaak
Beste Brigitte,
 
Stel je voor dat je de gevolgen van de natuurcrisis in één klap voor je kunt zien. Zou dat niet hartstikke handig zijn, om het abstracte verhaal van ‘stikstof’ en ‘natuurcrisis’ tastbaar te maken? Wij van team #natuurzaak vinden van wel. Daarom hebben we een cadeautje voor je: een natuurschadegids  voor tijdens je wandeling.
Open de gids

© Tony Pret  / Greenpeace
Dat de prachtige Nederlandse natuur waar jij doorheen wandelt in crisis verkeert, is niet direct te zien. Daarom hebben we deze digitale gids gemaakt, vol met plaatjes van planten en dieren die je nu extra veel tegenkomt (door te veel stikstofneerslag) en soorten die je bijna niet meer tegenkomt (óók door te veel stikstofneerslag). Zo kan jij de natuurcrisis leren herkennen. 
Open de gids, klik op een van de 7 wandelgebieden en ga op zoek naar de soorten die door stikstof te veel of juist te weinig te zien zijn in jouw natuurgebied.  

Deel de natuurschadegids met familie, vrienden of bekenden
 

© Greenpeace

Geen opmerkingen:

Een reactie posten