zaterdag 22 mei 2021

TR Rotterdam Deze week: nog drie dagen tot Verdriet is het ding met veren

 


Deze week: nog drie dagen tot Verdriet is het ding met veren

Wij tellen af; aankomende zondag is het dan eindelijk zover; de livestream van Verdriet is het ding met veren wordt op zondagavond om 20:30 vertoond. Als je nog geen tickets hebt dan zou ik er snel eentje kopen, want deze wil je niet missen. De lovende recensies heb je vast al gezien, de trailer hebben we vorige week al getoond, maar wat je natuurlijk niet mag missen is het interview met Max Porter, Jacob Derwig en Erik Whien in Boek & Meester, vanavond om 20:30 op ons gloednieuwe online-portal. Mocht vanavond je niet uitkomen dan is het programma ook de komende dagen nog terug te kijken tot aan de start van de voorstelling op zondagavond. Pak die dus nog even mee!



Magazine

En dan nog even speciale aandacht voor het digital magazine van Verdriet is het ding met veren, ook wel Grief is the thing with feathers genoemd. Want niet alleen is de voorstelling in het engels ondertiteld, ook hebben we naast de Nederlandse editie een Engelstalig magazine gemaakt. Alle reden dus om je global loved ones uit te nodigen om deze voorstelling waar ook ter wereld met je mee te kijken. 

De zaag er in
Mocht je vandaag eigenlijk naar Laura van Dolron's Blind Breakfast willen kijken, die voorstelling gaat helaas niet door. Mensen met tickets hebben we hier al over gemaild. De eerstvolgende kans om weer in het echt naar Theater Rotterdam te komen is als je volgende week een tastbare herinnering kunt komen halen aan ons ingepakte lockdownpaleis tijdens TR te koop! En last but nog least: geef je snel op voor het leukste project van Rotterdam nu het nog kan: How to start a movement!

Verdriet is het ding met veren
Theater Rotterdam: Erik Whien
zo 23 mei 2021 20:30
Online

Jacob Derwig en Erik Whien brengen een hartverscheurend boek naar het toneel. In samenwerking met film- en televisieregisseur Norbert ter Hall is de voorstelling eenmalig via een livestream te zien op zondag 23 mei om 20:30 uur via tr.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten