zaterdag 15 mei 2021

Greenpeace

 

© Greenpeace
Goed nieuws! Uit onderzoek blijkt dat er ontzettend veel geld op de plank ligt dat Nederland kan gebruiken om de klimaatcrisis aan te pakken. Er zijn dus geen excuses meer, het nieuwe kabinet moet hier mee aan de slag!

Onderzoek: Miljarden beschikbaar voor aanpak klimaatcrisis

Er zijn miljarden euro’s beschikbaar om de klimaatcrisis in Nederland aan te pakken. Dat blijkt uit onderzoek van CE Delft in opdracht van Greenpeace. Met dit rapport willen we het toekomstige kabinet wakker schudden. We laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Zelfs om de klimaatdoelen op te hogen.

Nederland is klaar voor de volgende stap in de aanpak van de klimaatcrisis. Het enige wat het nieuwe kabinet nog nodig heeft, is een gezonde dosis lef.

Waar wachten we nog op? 

Lees meer over dit onderzoek

Jij bent onmisbaar

Wellicht heb je jouw stem al laten horen tijdens onze campagne. Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor de steun die we tot nu toe hebben ontvangen.

Vind jij het ook belangrijk dat Greenpeace onderzoek kan blijven doen om belangrijke zaken boven tafel te krijgen? Om hiermee te kunnen lobbyen en actie te kunnen voeren? Help ons om de klimaatcrisis topprioriteit te maken en doe een donatie. Dank je wel. 

Doneer nu


Maak Toekomst!

Dewi Zloch 
Campagneleider Klimaat & Energie

Geen smoesjes, maak toekomst!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten