zaterdag 22 mei 2021

© Luc Hoogenstein
Beste Brigitte,

Hollandse luchten, heidevelden, duinen – alle natuur in Nederland is een bron van inspiratie voor schrijvers en kunstenaars. En voor iedereen is natuur van levensbelang: voor voedsel, grondstoffen en water, of gewoon voor een flinke wandeling. Toch is op dit moment veel kwetsbare natuur serieus in gevaar. Hoe dat komt? Dat vertellen we je morgenochtend, donderdag 20 mei om 10.00 uur, tijdens onze persconferentie. Ook hoor je dan wat we er met z'n allen aan kunnen doen. Kijk je mee?
Ja, ik kijk mee

Steun onze rechtszaak

Nederland is bij wet verplicht om ervoor te zorgen dat onze beschermde kwetsbare natuur niet nog verder achteruitgaat. Maar met de huidige stikstofuitstoot verslechtert de toestand alleen maar. Nieuw onafhankelijk onderzoek laat zien dat de plannen voor de stikstofwet bij lange na niet toereikend zijn - 26% reductie in 2030 is onvoldoende. Daarom stappen we naar de rechter. Onze eis? Dat de overheid meer doet om de natuur daadwerkelijk te gaan beschermen, zoals afgesproken. 

Teken de petitie

Na afloop van de persconferentie vind je alles wat je moet weten over de #natuurzaak, het onderzoek en de juridische vervolgstappen op onze site. Ook kun je direct in actie komen door onze petitie te tekenen. 
Ga naar de persconferentie


Met vriendelijke groet,

Hilda-Anna de Vries 
Campagneleider #natuurzaak

Kijk live mee naar onze persconferentie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten