zondag 28 april 2024

Amnesty op de Bevrijdingsfestivals

 Als lid van Amnesty International ben je van onschatbare waarde voor de mensenrechten. Daarom vragen we je nu om je uit te spreken tegen migratiedeals die ten koste gaan van mensenlevens. Bijvoorbeeld de EU-Turkijedeal. Deze deal veroorzaakte een onmenselijke situatie op de Griekse eilanden. De kampen zaten overvol en er was een groot gebrek aan voedsel, onderdak, medische zorg en sanitaire voorzieningen. Dat nooit meer, zou je denken.

Maar helaas is de realiteit anders. Want de EU-Turkijedeal wordt nog steeds gebruikt als blauwdruk voor nieuwe deals. Alsof het een laaiend succes was. Terwijl duizenden mensen maanden- of jarenlang in verschrikkelijke omstandigheden leefden. Daarom klagen wij samen met andere organisaties de Nederlandse staat aan over de EU-Turkijedeal.

Doe mee met de actie. Word dealbreaker en zeg: Nooit meer een deal ten koste van mensen op de vlucht!

 
 
 
 
 
 
 
 Nooit meer een deal zoals de EU-Turkijedeal


 
Amnesty op de Bevrijdingsfestivals

Amnesty op de Bevrijdingsfestivals

 
Op 5 mei is Amnesty weer aanwezig op Bevrijdingsfestivals in het hele land. We voeren actie voor dappere Russen die zich ondanks alle risico’s uitspraken tegen de oorlog in Oekraïne en nu vastzitten. Kom langs en schrijf een kaartje naar deze vreedzame activisten.
 




 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten