zaterdag 7 mei 2022

 



Vorm aan de Vecht - Buitenplaats Doornburgh



Van 18 maart t/m 25 september 2022 vindt op Buitenplaats Doornburgh in Maarssen (tussen Utrecht en Amsterdam) een buitengewoon publieksevenement plaats. Hierbij vormen de verrassende architectuur van het voormalige klooster, de objecten uit het leven van de nonnen en hedendaags design en fotografie een spraakmakend Gesamtkunstwerk.
Vier jaar geleden kocht de MeyerBergman Erfgoed Groep het landgoed. Maya Meijer-Bergmans nam het initiatief voor deze expositie en vroeg Nicole Uniquole een concept te ontwikkelen. Het wordt een ode aan de nonnen...

Mijn bijdrage is een rangschikking van 9 doosjes Fragmentum.

In het klooster is werk te zien van diverse gerenommeerde ontwerpers, kunstenaars en fotografen in een bijzondere combinatie van erfgoed en hedendaags design. Curator Nicole Uniquole: “Deze tentoonstelling reflecteert op de bijzondere geschiedenis van deze buitenplaats door het in een nieuw daglicht te zetten.” Er wordt werk getoond van ruim 50 ontwerpers, fotografen, kunstenaars en modeontwerpers zoals; Jan Taminiau, Stefan Scholten, Richard Hutten, Wieki Somers, Suzanne Jongmans, Lita Cabellut, Jan Noyons, Job Smeets, Jimmy Nelson, Esmé Hofman, Winnie Teschmacher, Danielle Kwaaitaal, Aleksandra Gaca, Bert Kuizenga, Carla van de Puttelaar & Iris van Herpen en vele anderen.

Nadere informatie kan je vinden op de website van Buitenplaats Doornburgh

Copyright © 2022 Michiel Deylius - Tekst in Steen, All rights reserved.
Deze nieuwsbrief verschijnt alleen als er nieuws is. Je ontvangt hem omdat we ooit contact hadden over mijn werk.

Our mailing address is:
Michiel Deylius - Tekst in Steen
Gildenweg 4
Woerden, NH 3449 HT
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Nieuwsbrief van Michiel Deylius
View this email in your browser




Geen opmerkingen:

Een reactie posten