vrijdag 24 december 2021




50 years of Greenpeace
Beste Brigitte,

Al 50 jaar schrijven we samen geschiedenis. En nu is er een boek dat aan al die verhalen recht doet: een uniek verzamelwerk vol vergeten verhalen, grootse en inspirerende overwinningen en nog veel meer. We hebben slechts 300 exemplaren voor onze supporters, en ik dacht direct aan jou. Heb je belangstelling? Bij een donatie van minimaal € 75,- ontvang je dit unieke boek in januari 2022.
Ja, ik ontvang graag het boek

© Greenpeace

Jubileum

Het is op de kop af precies 50 jaar geleden dat Greenpeace voor het eerst in actie kwam. Het is een jubileum dat ambivalente gevoelens bij me oproept. Misschien ook wel bij jou? Ja, we hebben belangrijke successen behaald die de loop van de geschiedenis veranderden. En tegelijk zijn de uitdagingen van nu groter dan ooit. 

© Greenpeace

50 jaar in actie

Het boek ‘Greenpeace views’ neemt je mee op een reis door alle landen waar Greenpeace actief is. Het boek geeft je echt een nieuw perspectief op onze rijk geïllustreerde geschiedenis. Je leest bijzondere en ontroerende inzichten van de mensen die daaraan hebben bijgedragen. En bovenal: het moedigt aan en motiveert iedereen om mee te doen in de strijd voor een diverse, vreedzame, schone en rechtvaardige wereld. Want dat is keihard nodig.

Ja, ik wil graag het boek en doe nu een donatie

Heel hartelijk dank voor je steun en betrokkenheid,

Anna Schoemakers 
Directeur Greenpeace Nederland


F
T
Y
I

NIEUWS  /  OVER GREENPEACE  /  GREENPEACE OP SCHOOL  /  JAARVERSLAGEN   /  SUCCESSEN

CONTACT  /  AFMELDEN   / ONLINE VERSIE

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten