vrijdag 19 maart 2021

Wat de verkiezingsuitslag betekent voor de klimaatcrisis

 





 © Maaike Schauer / Greenpeace

Deze verkiezingen waren een achtbaan. Het groene kabinet waar we van droomden komt er niet vandaag. Maar de tweede partij van Nederland, D66, heeft zich in de campagne vol ingezet voor een hoger klimaatdoel en een nieuwe koers voor de landbouw. Dat is hoopvol . Wanneer Sigrid Kaag straks aan de formatietafel zit, gaan we haar aan die belofte houden.

We hebben jou nodig

Welke partijen straks ook de nieuwe regering gaan vormen, de klimaatcrisis is een van de grootste uitdagingen. We blijven doorgaan met onderzoek, lobbyen en actievoeren om de politiek nog groener te maken. En daar hebben we jou ook nu weer bij nodig. Met onze petitie roepen we de toekomstige regeringspartijen op om de klimaatcrisis als crisis te behandelen. Doe je mee?
Ik teken voor het klimaat

Kom in actie (🤫)

In april komen we in actie om druk te zetten op de nieuwe regering. Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim. Wil jij als eerste weten wat de actie is en hoe jij mee kunt doen? Sluit je aan bij de lancering op woensdag 31 maart om 20.00 uur. Iedereen is welkom.
Ja, ik ben erbij


Maak Toekomst!

Dewi Zloch 
Campagner Klimaat & Energie
PS We zijn en blijven 100% onafhankelijk, dus dankzij supporters zoals jij kunnen we in actie blijven komen voor een betere, schone, leefbare wereld. Als je ons in deze tijd extra kunt en wil steunen, zou dat geweldig zijn.
 



NIEUWS  /  OVER GREENPEACE  /  GREENPEACE OP SCHOOL  /  JAARVERSLAGEN   /  SUCCESSEN


Geen opmerkingen:

Een reactie posten