donderdag 25 maart 2021

uitagenda Rotterdam

 

INFORMATIE KAARTVERKOOP
Ga voor de online kaartverkoop naar onze website.

Facebook nieuw Twitter nieuw Instagram nieuw

LAST MINUTE KAARTVERKOOP
Elke donderdag t/m zondag tot wel 50% korting op voorstellingen en concerten. Bekijk hier het actuele aanbod.

MEER?
Ga naar onze website voor:
» uitgebreid zoeken
» acties
» inspiratie
» nieuws

NOG MEER?
» Kids Uitmail
» Museum Uitmail
» Uitagenda Rotterdam





UITMAIL header xpx


Doe mee aan SING ALONG at home actie
Woon je in een studentenhuis, wooncomplex of flatgebouw? Dan kun je met je medebewoners meedoen aan de SING ALONG at home actie en kans maken op kleurrijke songfestivalaankleding. De winnaars krijgen alle benodigdheden om hun huiskamer in songfestivalsfeer te brengen, maar ook feestelijke vlaggen om aan hun balkons te hangen. Zo vier je veilig en in stijl het Songfestival met huisgenoten en buren! Klik hier voor meer info Foto: studio VollaersZwart
 
Inhoud
• 5x Rotterdamse boeken die je gelezen moet hebben
• Festivalorganisatoren over een jaar corona - Arab Film Festival
• DOE MEE: online masterclass modeontwerper Bas Kosters
• TIP: kom dichterbij de Matthäus-Passion met het RPhO
• Online concert de Doelen: Nina June
• UITRDAM: Thomas van Boheemen

5x Rotterdamse boeken die je gelezen moet hebben
Geef je boekenkast een upgrade met deze vijf boeken van Rotterdamse schrijvers. Lees ze in het lentezonnetje in het park of op je favo plek op de bank. Van het nieuwe boek van Ernest van der Kwast Ilyas tot de autobiografische roman Zondagsleven van Judith Visser.
 
Festivalorganisatoren over een jaar corona - Arab Film Festival
Eigenlijk zou Arab Film Festival deze week losbarsten in de bioscopen, maar helaas is dat niet mogelijk. Organisator Rosh Abdelfatah blikt terug op een jaar corona en vertelt wat je op het nieuwe online platform cmena.nl kunt bekijken de komende weken. 
+ Wat zijn de andere boeken?
 
+ Naar interview


advertentie


 

DOE MEE: online masterclass modeontwerper Bas Kosters
In de serie masterclasses die de Kunsthal in samenwerking met de Willem de Kooning Academie organiseert is het op vrijdag 26 maart de beurt aan modeontwerper Bas Kosters. Hij gaat online in gesprek met schrijver en stylist Leendert Sonnevelt over zijn werkwijze en passies. Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen.
 
TIP: kom dichterbij de Matthäus-Passion met het RPhO
Met een close gefilmd videoconcert beleef je Bach's Matthäus-Passion op een unieke manier vanuit je huiskamer. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest neemt je mee naar de essentie van het muzikale meesterwerk. Van het indrukwekkende openingskoor tot het ontroerend intieme Erbarme Dich. Via het online platform Dichterbij kun je vanaf 2 april toegang kopen tot het concert.
+ Hoe werkt het precies?
 
+ Meer weten

Online concert de Doelen: Nina June
Geniet op zaterdag 27 maart van een avond vol sensuele songs over liefde, onafhankelijkheid en zingeving. Nina geeft met het Red String Quartet vanuit de Doelen een voorproefje van haar nieuwe EP die vol staat met pop-, jazz- en blue eyed soul melodieën. 
 
UITRDAM: Thomas van Boheemen
Mede-eigenaar van creatieve broedplaats Son of a Brand, Thomas van Boheemen, vertelt je alles over de nieuwe locatie aan de Soetendaalseweg in Rotterdam Noord. In de winkel kun je niet alleen minimalistische Scandinavische herenmode kopen, maar ook kunst van eigen bodem. 
+ Meer info
 
+ Naar interview


advertentie
RF banneruitagenda MRTAPR
advertentie
Adv UITmails

Geen opmerkingen:

Een reactie posten