woensdag 17 maart 2021

Herrie tijdens het klimaatalarm

 



Maak Toekomst!

Dewi Zloch 
Campagner Klimaat & Energie
PS We zijn en blijven 100% onafhankelijk, dus dankzij supporters zoals jij kunnen we in actie blijven komen voor een betere, schone, leefbare wereld. Als je ons in deze tijd extra kunt en wil steunen, zou dat geweldig zijn.
 

Herrie tijdens het klimaatalarm

© Martine Kamara / Greenpeace
Beste Brigitte,
 
Met ruim 35.000 mensen luidden we afgelopen zondag het klimaatalarm, thuis of op een van de 44 locaties door het hele land. Wat een overdonderend aantal! Dat is niet onopgemerkt gebleven: radiozenders, de grote journaals, regionale omroepen en zelfs good old teletekst berichtten over het klimaatalarm. Samen met jou hebben we de politiek duidelijk laten horen dat we een groene toekomst willen.

Klimaatalarm Live!
Vanuit huis kon je via de livestream van Klimaatalarm Live meedoen. Aldith Hunkar interviewde gasten in de studio, zoals fotograaf Kadir van Lohuizen, en er werd verslag gedaan vanaf verschillende protesten op straat. Ook kwamen er bijdragen van mensen uit het hele land voorbij. Samen maakten we #klimaatalarm zelfs trending op Twitter!
Foto's van het klimaatalarm in Amsterdam
Fotograaf Martine Kamara ging voor ons op pad om de demonstranten in het Amsterdamse Westerpark te portretteren. Ook hier liet jong en oud met een oorverdovend kabaal aan de politiek horen dat ze onze aarde op nummer één hebben staan. Bekijk hier de portretten en lees het verslag van onze vrijwilliger Otto over zijn klimaatalarm.
Enthousiast geworden?
Wil jij onze politici nog een laatste zetje geven? Doe dan mee aan onze toekomstmuziek-actie en stuur je eigen protestnummer naar Den Haag.
Stuur jouw protestnummer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten