zondag 7 maart 2021

Doe mee met het Klimaatalarm op 14 maart

 

NIEUWS  /  OVER GREENPEACE  /  GREENPEACE OP SCHOOL  /  JAARVERSLAGEN   /  SUCCESSEN

Doe mee met het Klimaatalarm op 14 maart

© Greenpeace
Beste Brigitte,
 
Een van mijn mooiste herinneringen? De Klimaatmars in 2019, waarbij we met ruim 40.000 mensen de straat op gingen, in de stromende regen, om een duidelijk signaal af te geven aan de politiek. En dat lukte. Ons gezamenlijke verzet maakte blijvende indruk: éindelijk werd besloten om de CO2-uitstoot aan banden te leggen. 

Maak toekomst op 14 maart
Op 14 maart, vlak voor de nieuwe Tweede Kamerverkiezingen , kunnen we opnieuw onze toekomst een stem geven door het klimaatalarm te luiden. Je leest het goed: ‘alarm’. Een mars met een gigantische groep mensen is in deze tijd niet verantwoord. Maar dat betekent niet dat we dit momentum voorbij kunnen laten gaan. Alle politici, van links tot rechts, moeten weten dat het tijd is voor echte oplossingen. Het klimaat verkeert in crisis en verdient een crisisaanpak. 
ALARM 🚨 📣 🥁🚨
Hoe gaan we demonstreren? Door met zoveel mogelijk mensen het klimaatalarm te luiden. Op tientallen plekken in het land wordt – op veilige afstand van elkaar – gedemonstreerd. Als je liever niet de straat op gaat, kan je vanuit huis meedoen met de online demo Klimaatalarm Live . Een uur lang wordt er verslag gedaan van de demonstraties door het hele land, en samen met zoveel mogelijk mensen slaan we om 15.00u een oorverdovend alarm. 

Hoe doe ik mee?
Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect; en hoe dichter we bij een groene en eerlijke toekomst zijn. We hebben iedereen nodig om dit de grootste klimaatdemonstratie ooit te maken. Trommel al je vrienden op en laat weten dat jij ook meedoet. Meld je hier aan voor zowel de demo’s op straat als voor Klimaatalarm Live. We zien en horen je 14 maart!

Meld je aan voor het klimaatalarm

Ja, ik meld mij aan
Tip: Wil je alvast aan de slag? Klik dan hier en maak een poster die je uitprint voor achter je raam of als protestbordje op locatie. Of deel hem met je vrienden op social media en via Whatsapp.


Maak Toekomst!

Dewi Zloch 
Campagneleider Klimaat & Energie
Ps. We zijn en blijven 100% onafhankelijk, dus dankzij supporters zoals jij kunnen we in actie blijven komen voor een betere, schone, leefbare wereld. Als je ons in deze tijd extra kunt en wil steunen, zou dat geweldig zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten