donderdag 13 februari 2020

Politiek activist gemarteld / Amnesty International

 

Medische hulp is nu nodig

Hij is uren gemarteld, geslagen en kreeg elektrische schokken op zijn geslachtsdelen. Daarna is hij gewond naar een gevangenis gebracht, 300 kilometer van zijn familie. Hij krijgt geen medische hulp en zijn gezondheid verslechtert. Dit overkwam politiek activist Serge Branco Nana uit Kameroen.
Roep de autoriteiten in Kameroen op Serge Branco Nana onmiddellijk medische hulp te geven.
Serge Branco Nana is lid van de oppositiepartij MRC. In januari 2019 werd hij tijdens een vreedzaam protest gearresteerd. In juli kreeg hij een gevangenisstraf van twee jaar voor ‘muiterij’. Hij zou tijdens zijn voorarrest een opstand hebben georganiseerd om de slechte omstandigheden in de gevangenis aan te kaarten
Activist Serge Branco Nana uit Kameroen werd uren gemarteld, geslagen en kreeg elektrische schokken op zijn geslachtsdelen. Daarna is hij gewond naar een gevangenis gebracht, 300 kilometer van zijn familie. Hij krijgt geen medische hulp en zijn gezondheid verslechtert.
Roep de autoriteiten in Kameroen op Serge Branco Nana onmiddellijk medische hulp te geven.
Serge Branco Nana is lid van de oppositiepartij MRC. In januari 2019 werd hij tijdens een vreedzaam protest gearresteerd. In juli kreeg hij een gevangenisstraf van twee jaar voor ‘muiterij’. Hij zou tijdens zijn voorarrest een opstand hebben georganiseerd om de slechte omstandigheden in de gevangenis aan te kaarten.
Teken de petitie!icon
 Politiek activist gemarteld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten