woensdag 3 mei 2023

 

 
 
 
 
 
 
 
Logo
Problemen met het bekijken van de mail?
Bekijk online
Niet meer ontvangen?
Afmelden
Bestel vanaf vandaag een Avondje Gerechtigheid

Heb jij ’m al besteld? 

 
Beste Brigitte,

Honderden mensen hebben al een Avondje Gerechtigheid dinerbox besteld. Met deze bijzondere Afghaanse dinerbox koken ze in mei een speciaal diner voor hun vrienden of familie en steunen zo de mensen die in Afghanistan worden onderdrukt. We hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan Avondje Gerechtigheid. Doe je ook mee?  

Wil je de box volgende week al ontvangen? Dan moet je uiterlijk deze zondag bestellen.  

Je kunt de box laten bezorgen op een woensdag, donderdag of vrijdag in mei. De uiterste besteldatum is 22 mei.
 
Ja, ik wil de Afghaanse maaltijdbox
Sfeerfoto Avondje Gerechtigheid

Wat zit er in de box?

 
In de dinerbox zit alles om zelf een uitgebreid menu met vijf gerechten te bereiden. De recepten zijn ontwikkeld door de Afghaanse mevrouw Arachid en Soedabeh. Je ontvangt alle ingrediënten, de recepten, een Spotify-muzieklijst, een persoonlijke video, kaartjes voor goede gesprekken over de mensenrechten in Afghanistan, tafelaankleding en nog veel meer. Zo doe je samen iets leuks en iets goeds tegelijkertijd.

Wat kost de box?

 
De box kost 25 euro per persoon en is beschikbaar voor vier of zes personen. 
Je kunt kiezen uit een vegetarisch menu of een menu met duurzaam vlees. Met deze aankoop steun je het mensenrechtenwerk van Amnesty.
 Bestel de box of lees hier nog even verder.  
Sfeerfoto Avondje Gerechtigheid
© Marcus Perkins for Amnesty International

Zo steun je de Afghanen

 
Sinds de machtsovername van de Taliban zijn met name de rechten van vrouwen en meisjes afgepakt. Amnesty strijdt om dit onrecht te stoppen. Jij kunt ons daarbij helpen door samen met je vrienden een (h)eerlijk diner te koken. Zo creëer je meer bewustzijn over de situatie van de Afghanen en met de opbrengt steun je het werk van Amnesty.
 
BESTEL DE BOX

Bestellen via de online app van Crisp 

 
Voor een Avondje Gerechtigheid werken we samen met Crisp, de online supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt. Crisp koopt rechtstreeks in bij kleine producenten. Zo bieden we dus een dinerbox met producten van het seizoen, geteeld, gekweekt en gemaakt met aandacht voor mens, dier en omgeving en zonder onnodige toevoegingen. Via de gebruiksvriendelijke app kun je gemakkelijk jouw box bestellen. Crisp bezorgt jouw box en houdt je op de hoogte van je bestelling met een track & trace–link. Je zit verder nergens aan vast.  
 
BESTEL DE BOX DIRECT IN DE CRISP APP
 
    "Echt een goede manier om ons zowel de mooie kant van de cultuur te laten zien met het eten, maar ook te voorzien met de politieke situatie van het land. Meer landen en de vaak vriendelijke inwoners verdienen méér aandacht"

- Deelnemer van het Avondje Gerechtigheid Iran (2022)
 
Profielfoto Nadia Smit
 
Met vriendelijke groet,
 

Nadia Smit

 
Projectleider Avondje Gerechtigheid, Amnesty International
 
"Wist je dat het Avondje Gerechtigheid vorig jaar een groot succes was? We hebben van bijna 1500 deelnemers een evaluatie ontvangen met een gemiddeld cijfer van 8,6 daar zijn we ontzettend blij mee! Dit jaar belooft nóg beter te worden, dus zorg dat je erbij bent."
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten