woensdag 3 mei 2023

 Compassion in World Farming

 

Een gift voor de dieren

 
Moederkoe snuffelt aan haar kalf in het gras
 

Beste Brigitte,

Houdt jouw moeder ook zo van dieren en wil jij haar met Moederdag iets bijzonders cadeau doen? Verras haar dan met een donatie aan de dieren!

Het werkt heel eenvoudig. Jij kiest zelf het bedrag van je donatie aan Compassion in World Farming. Van ons ontvang je dan een mooie digitale dierenkaart, waarop je een persoonlijke boodschap voor je moeder of andere dierbare kunt zetten. Print ‘m vervolgens uit om cadeau te doen of stuur ‘m direct door via e-mail.

 
Moederdag Kaart op een roze achtergrond, met tekst Moederdag
 

Met dit unieke Moederdagcadeau doe je namens je moeder of andere dierbare een donatie aan ons werk. Zo helpen jullie samen de dieren in de vee-industrie die het zo nodig hebben.

 

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Jade van Zon

Jade van Zon
Campagne en Supporterservice

PS Voor de moeders in de vee-industrie is het nooit Moederdag. Varkens zitten klem tussen stalen stangen en kunnen hun biggetjes amper verzorgen. Koeien worden vlak na de geboorte van hun kalfje gescheiden en kippen leggen elke dag een ei zonder ooit een kuikentje te zien opgroeien. Doe jij deze Moederdag iets bijzonders voor deze moeders? Verras jouw moeder of dierbare dan met een donatie aan de dieren. Dankjewel.

 

Deze nieuwsbrief is gestuurd naar brigitte.flint@gmail.com door
© Stichting Compassion in World Farming Nederland

Kvk: 10044931
Postbus 1305, 6501 BH Nijmegen

Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten