woensdag 3 mei 2023

Compassion in World Farming

 

Kom in actie voor vissen

 
BAP actievideo op Youtube
 

Beste Brigitte,

Een treurig leven in een overvolle kooi, dagenlang worden uitgehongerd en dan een pijnlijke, langzame dood… Vissen in kwekerijen met het BAP-keurmerk lijden vreselijk.

Help daarom nu mee en roep BAP op in actie te komen voor beter vissenwelzijn!

 

Het BAP-keurmerk is een van de grootste ter wereld en jaarlijks verantwoordelijk voor 500 miljoen vissen. Het zegt ‘ethisch’ en ‘verantwoord’ te werken, maar laat vissen ernstig lijden. Zo sterven de dieren vaak een pijnlijke, langzame verstikkingsdood op ijs.

Vissen in ijs nog in leven
 

Al enkele jaren voeren wij campagne bij de grote viskeurmerken voor beter vissenwelzijn. Sommige zetten eerste stappen. Maar het Amerikaanse BAP is het enige dat geen enkele verbetering laat zien.

Daarom roepen we onze supporters in meerdere landen tegelijk op druk te zetten op het BAP-keurmerk en de organisatie daarachter, de Global Seafood Alliance (GSA). Help jij mee?

Kies dan een van deze drie acties of doe ze allemaal.

1. Schrijf een Twitter bericht

Twitter Tweet

2. Plaats een opmerking op Instagram

Instagram Post

3. Schrijf een Google Review

 
Google Reviews logo
 

Je kunt onderstaande bericht kopiëren en plakken of zelf een bericht schrijven:

Miljoenen vissen in kwekerijen met het BAP-keurmerken lijden ernstig. Zij verdienen beter. BAP, kom nu in actie voor beter vissenwelzijn!

Mocht je de bovenstaande acties niet kunnen doen, kun je ook een bericht via het contactformulier op de website van BAP achterlaten.

 

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Brijder

Annemarie Brijder
Campaigner

PS Langzaam stikken op ijs of bij vol bewustzijn worden opengesneden… Geen enkel dier verdient zo’n gruwelijke dood. Help de vissen en kom in actie voor beter vissenwelzijn bij BAP. Dankjewel.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten