woensdag 2 november 2022

 

 
 
Geachte mevrouw Flint,

Nog steeds geen eten. Geen veiligheid. Geen toekomst. De humanitaire ramp in Syrië is groter dan ooit. 90% van de Syrische bevolking leeft onder de armoedegrens. Het Rode Kruis opent daarom Giro 6251 om de inwoners van Syrië te helpen. Met voedsel, medische zorg en hulp om weer een eigen leven op te bouwen.

De inwoners van Syrië vragen ons om hulp. Ook na elf jaar conflict mogen zij er niet alleen voor staan. B. Flint, wil jij onze hulp in Syrië de komende zes maanden steunen?
 
Ja, ik steun 6 maanden Ik help met een eenmalige donatie Pijltje
 
 
 

 Stopt automatisch na zes maanden.

14,6 miljoen mensen hebben humanitaire hulp nodig
Met alles wat er speelt in de wereld, haalt de crisis in Syrië de laatste tijd wat minder het nieuws. Helaas is dat geen teken dat de ergste nood voorbij is. Door het jarenlange geweld zijn steden en dorpen verwoest. Een groot deel van de ziekenhuizen en wegen is beschadigd en onbruikbaar. Miljoenen mensen hebben geen water of elektriciteit. Nu de voedselprijzen ook nog stijgen, kunnen Syriërs amper nog eten kopen.
 

 
 
Help de inwoners van Syrië de winter door
Met miljoenen mensen die afhankelijk zijn van hulp, staan we voor een ongekend grote uitdaging. Velen van hen gaan de winter tegemoet zonder water, elektriciteit of zelfs een dak boven het hoofd. Samen kunnen wij de inwoners van Syrië helpen.

Jouw steun, hoe groot of klein ook, helpt direct de urgente humanitaire hulpverlening van het Rode Kruis. Alvast bedankt.

Met hartelijke groet,
Derk Segaar
Hoofd Internationale Hulp

 
 
Volg ons ook via:  Facebook      Instagram      Twitter      LinkedIn      Youtube      TikTok
 
 
Telefoon 070 - 44 55 678
Ma-Do 08:30-21:00
Vr 08:30-17:00
Za 10:00-14:00
 
 
 
E-mail contactcenter@redcross.nl
 
Whatsapp 06 5781 3499
 
CBF erkend Postcode Loterij ANBI
Het Nederlandse Rode Kruis  

Doneer nu

E-mail in browser openen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten