zaterdag 26 november 2022

Compassion in World Farming

 

Actienieuws over de dieren

 

In dit actienieuws

 

Jouw boodschap voor nieuwe minister

Babydieren op nieuwe kalender

Veetransport is niet duurzaam

 
Giant card voor Adema
 

Beste Brigitte,

Vorige maand is de nieuwe minister van landbouw, Piet Adema, aangetreden. Hij is verantwoordelijk voor het welzijn van miljoenen dieren in de veehouderij. Wij stuurden de nieuwe minister een grote ansichtkaart waarin we hem vragen te zorgen voor grote veranderingen in de veehouderij: die moet kleiner, met veel minder dieren, die allemaal naar buiten kunnen. Want een kleinere, diervriendelijkere veehouderij is beter voor dieren, mensen en de natuur. Bovendien is ze noodzakelijk om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. Meer weten over onze oproep voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij? Lees hier alles over onze campagne.

 

Nieuwe wenskaarten en kalenders

 
Promo babydieren kalender
 

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor Kerst? Verras je vrienden of familie dan met de onze nieuwe kalender. Net als elk jaar toont deze prachtige foto's van dieren zoals jij ze het liefst ziet: buiten in de wei of natuur. Maar dit jaar is de kalender wel heel speciaal. Alle foto's zijn van babydieren, die nog een heel leven voor zich hebben. Door de kalender te kopen help je ons ervoor te zorgen dat alle dieren kunnen uitzien naar een beter leven. We hebben een jaarkalender en een verjaardagskalender.

 

Ook kun je de dieren helpen door onze wenskaarten te bestellen. We hebben dit jaar prachtige nieuwe kaarten van een koe met haar kalfje en van een schattig lammetje in de sneeuw. Voor slechts €5 ontvang je een set van 10 dierenkaarten (inclusief verzendkosten).

 

Veetransport is niet duurzaam

 
Koeien in transportwagen
 

De voorzitter van de Nederlandse veetransporteurs beweerde onlangs in een opiniestuk in dagblad Trouw dat de dagenlange veetransporten met Nederlandse melkkoeien naar verre landen duurzaam zouden zijn. Ze zouden helpen honger tegen te gaan en zelfs de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties te realiseren. In werkelijkheid is het dierenleed en handel in een vervuilende industrie. Lees de reactie van onze directeur, die ook in Trouw verscheen.

 

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Jade van Zon

Jade van Zon
Campagne en supporterservice

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten