woensdag 14 september 2022

 

Petit Veganne op Vegan Summer Fest

Als geëngageerde bedenker van plantaardige alternatieven, waakt Petit Veganne erover om een positieve impact te maken op het milieu en de samenleving. Door het traditionele proces van kaas maken verder te onderzoeken, ontwikkelden ze in de loop der jaren een unieke ambachtelijke knowhow. De vegan kaasjes worden gemaakt met cashewnoten uit Vietnam en zijn gegarandeerd 100% biologisch.

Petit Veganne hecht niet alleen belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar wil ook de beste smaakbeleving creëren! Tijdens #VSF22 kan je hun assortiment van vegan specialiteiten proeven aan uitzonderlijke prijzen.

Vragen? Wil je Petit Veganne graag ontmoeten? Of gewoon proeven? 👉 Afspraak aan de stand van Petit Veganne. Hun medewerkers ontvangen je met een glimlach!

Bezoek hun website om meer te weten te komen over de producten.

Veelgestelde vragen

🐶 Mogen honden mee naar Vegan Summer Fest?

Nee. Honden en andere dieren zijn helaas niet toegelaten op de terreinen van Flanders Expo.

💶 Kan ik ergens geld afhalen?

Houd er rekening mee dat je geen bankautomaat vindt in de buurt van Flanders Expo. Je voorziet dus best voldoende cash geld, al zal je bij de meeste standhouders ook met de kaart of met Payconiq kunnen betalen.

🌤 Is Vegan Summer Fest binnen?

Op het terrein kan je zowel binnen als in openlucht genieten van een hapje en een drankje. Naast de grote hal binnen, is er een grasplein bij de foodtrucks en op het gezellige binnenplein vind je comfy strandstoelen en parasols.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten