woensdag 17 november 2021


© Marten van Dijl / Greenpeace
Beste Brigitte,

Wát een dag. Zaterdag liepen we met meer dan 40.000 mensen de Klimaatmars door Amsterdam. Grootouders, kinderen, boeren, natuurliefhebbers, toekomstmakers, bezorgde burgers… Samen riepen we de politiek op om eindelijk actie te ondernemen!

Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld gingen mensen de straat op voor een leefbare planeet. Samen schreven we geschiedenis, voor de toekomst. 
Bekijk de aftermovie

Groot, groter, grootst

Samen maakten we dit klimaatprotest groot, groter, grootst. Van Dam tot Westerpark lieten we ons horen voor een leefbare wereld en voor eerlijke en ambitieuze klimaatplannen. De politiek kan niet langer om ons heen! En deze klimaatmars was nog maar het begin. Samen laten we onze beweging verder groeien. Want grote verandering komt alleen als we met heel veel mensen in actie komen. Binnenkort meer!

De klimaatmars was een initiatief van de klimaatcoalitie, waarin verschillende organisaties waaronder Greenpeace de handen ineenslaan. Steun de coalitie met een donatie.

Steun het verbod op fossiele reclames!

What’s next? Een verbod op fossiele reclames! Je hebt ze vast wel eens gezien, de misleidende reclames van bijvoorbeeld Shell (“Kies nu voor CO₂-neutraal rijden”). De fossiele industrie gebruikt al jaren marketing om zichzelf zo groen mogelijk voor te doen, terwijl ze dit absoluut niet zijn. Help ons met jouw handtekening voor een verbod op fossiele reclames!
Stop fossiele reclames


Met vriendelijke groet,

Dewi Zloch 
Campagneleider Klimaat & Energie

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten