woensdag 17 november 2021

 © Marianna Selina Knollema

Beste Brigitte,

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste e-mail die ik in tijden schrijf. Deze week berichtte het KNMI dat de zeespiegel nog sneller dreigt te stijgen, als we de CO2-uitstoot niet snel omlaag brengen. Maar de noodoproepen van wetenschappers dringen nog niet door bij de ministers in het kabinet.

Het spant erom. Daarom organiseren we de grootste Klimaatmars ooit. Op 6 november staan we schouder aan schouder om onze leiders op te roepen:
KOM IN BEWEGING!
Loop mee

Kom je voor het eerst naar een demonstratie?

We weten dat in deze Klimaatmars veel mensen voor het eerst meedoen. Want de zorgen zijn groot. Daarom lopen we samen! Grootouders, kinderen, boeren, natuurliefhebbers, toekomstmakers, bezorgde burgers… We trekken allemaal samen op. Meld je aan, dan houden we je van A tot Z op de hoogte met de routekaart, handige info en het verzamelpunt.
Meld je aan

5 redenen om naar de Klimaatmars te komen

Tienduizenden mensen uit het hele land komen samen. En wij niet alleen, mensen in heel Europa komen in actie. Want wereldleiders gaan naar de VN-klimaattop in Glasgow waar ze afspraken moeten maken om de klimaatcrisis aan te pakken. Wij geven je 5 redenen waarom deze Klimaatmars cruciaal is.


Met vriendelijke groet,

Dewi Zloch 
Campagneleider Klimaat & Energie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten