zaterdag 20 augustus 2022

 

Beste Brigitte,

Komende zondag is het zover! Samen maken we de Klimaatmars in Rotterdam groot! En samen roepen we de politiek op om alles op alles te zetten voor een groene en veilige toekomst voor iedereen. 

Loop je ook mee? Tijd om je goed voor te bereiden! Daarom delen we alvast de routekaart en een aantal handige tips met je. 
Bekijk de route

Krimp de luchtvaart! 📢

Het is onbegrijpelijk dat grote bedrijven zoals Schiphol en KLM gewoon door mogen gaan met vervuilen. We zitten middenin een klimaatcrisis, maar kerosine wordt taxfree getankt en extra vliegveld Lelystad Airport dreigt gewoon open te gaan.

De oplossing is duidelijk: de luchtvaart moet krimpen. Daarom organiseert Greenpeace samen met andere organisaties het Krimp Luchtvaart-blok in de Klimaatmars. Je bent van harte welkom om mee te lopen!

Hier vind je ons & lees deze handige tips.

Zie ik je op de Binnenrotte zondag?

Kun je er niet bij zijn zondag, maar wil je de Klimaatmars wel steunen met een donatie? Dat kan! Om zo veel mensen bij elkaar te brengen is geld nodig, bijvoorbeeld voor het podium, de geluidsinstallatie of een doventolk. Bij voorbaat heel veel dank namens de klimaatcoalitie.
Steun de klimaatmars met een donatie

Twitter Faiza Oulahsen

Met vriendelijke groet,

Faiza Oulahsen 
Hoofd Klimaat en Energie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten