zondag 20 juni 2021

Doe ook een bakkie met Dani, Tarek, Bastiaan en Rocky

Doe ook een bakkie met Dani, Tarek, Bastiaan en Rocky

Beste Brigitte,
Heb jij je al aangemeld? Op 20 juni vieren we Wereldvluchtelingendag met iedereen die vluchtelingen een warm hart toedraagt. Je bent van harte welkom om zondagochtend vluchtelingen en andere gasten met bijzondere verhalen te ontmoeten tijdens onze gezellige online talkshow Bakkie Doen?.
Laat je inspireren!
Hoe is het om je land te moeten ontvluchten vanwege oorlog of geweld, hoe is het om in een nieuw land je weg te moeten vinden? Maar ook hoe blijf je je dromen en passies najagen in moeilijke omstandigheden, of het nou gaat om voetbal of zingen. Nieuwsgierig hoe vluchtelingen en andere gasten met vallen, opstaan én humor hun weg weten te vinden in Nederland? Kijk dan van 10.00 uur tot 11.00 uur naar onze talkshow Bakkie Doen?.

Onder leiding van Rocky Hehakaija (Nederlandse voetbalster) delen vluchtelingen hun bijzondere verhalen met gasten zoals Bastiaan Ragas (zanger, schrijver en acteur), Tarak Kharaboutli (oud-profvoetballer en international uit Syrië) en Dani van Velthoven (winnaar Voice of Holland 2021). Bekijk het volledige programma en meld je nu aan voor de talkshow! 
Meld je aan >
 
Win een koffiepakket
Tijdens de online Talkshow doen ambassadeurs Mo Hersi en Fatima Restom een heuse koffiechallenge. Wie van hen deelt (coronaproof!) de meeste bakkies koffie uit in een straat in Amersfoort? Deelnemers van de talkshow maken kans op een gratis Bakkie Doen? Koffiepakket met daarin heerlijke melanges van het duurzame koffiemerk Wakuli. Wil jij zo’n heerlijk koffiepakket?
Doe mee >
 
Shop je eigen bakkie
Wil jij vluchtelingen het steuntje in de rug geven dat zij nodig hebben om een plekje te vinden in de Nederlandse samenleving? Bestel dan een van de Bakkie Doen? producten in onze webshop. Met de symbolische Bakkie Doen? mok, (h)eerlijke Wakuli koffie, of een Bakkie steun draag je bij aan een betere toekomst voor vluchtelingen.
Naar de shop >
 
We hopen je zondag virtueel te ontmoeten! 

Met zonnige groet,

Mo Hersi en het gehele Bakkie Doen? Team
​​​​​​​PS Op zondag kun je vanaf 9.45 uur inloggen voor de online talkshow. Zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten