zondag 13 juni 2021

Doe een bakkie met o.a. Dani, Bastiaan, Tarek en Fatima



Het is bijna zover: op 20 juni (Wereldvluchtelingendag) is het weer tijd voor Bakkie Doen?! Dit jaar hebben we een speciale coronaproof-editie waarbij vluchtelingenduo’s in een hippe koffiebus langs Nederlanders gaan voor een gezellig ‘bakkie’ en een goed gesprek. Meer dan duizend enthousiastelingen schreven zich in voor deze ‘Bakkie Doen? aan huis’, een overweldigend aantal. Omdat we helaas niet iedereen blij kunnen maken met een bezoek van een vluchtelingenduo, bieden we je op 20 juni een leuke online talkshow Bakkie Doen? aan.
Online talkshow Bakkie Doen?
Op 20 juni nodigen we je graag uit van 10.00 tot 11.00 uur voor een gezellige koffieochtend met interessante gasten. Zo wordt de talkshow gepresenteerd door de Nederlandse voetbalster Rocky Hehakaija, en ontvangen we gasten zoals vluchtelingen, acteur Bastiaan Ragas, oud profvoetballer en Syrische international Tarek Kharboutli, Dani van Velthoven (winnaar van de Voice of Holland 2021) en Yorick Bruins (oprichter van de eerlijke koffie-startup Wakuli). En tijdens de koffiechallenge van Mo Hersi en Fatima Restom maak je kans op een gratis Bakkie Doen? koffiepakket. Kortom, een gevarieerd en inspirerend programma met uiteraard een speciaal Oranje-tintje! Wil jij deze talkshow niet missen? Meld je dan nu aan! 
Aanmelden >>
Bakkie Doen? shop
Wil je goed voor de dag komen tijdens de talkshow? Bestel dan nu een geweldige Bakkie Doen? koffiemok of echte (h)eerlijke Wakuli koffie in de Bakkie Doen? shop!
Naar de shop >>​​​​​​​
 
 
Met vriendelijke groet,
​​​​​​​
​​​​​​​Mo Hersi en het gehele Bakkie Doen? team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten