woensdag 28 oktober 2020

Vanaf zondag Nederland Leest van start

 

Eén boek, duizend gesprekken
Vanaf zondag Nederland Leest van start
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Juist in deze tijd. In november leest heel Nederland daarom één boek: Het zwijgen van Maria Zachea. Haal deze ontroerende familiegeschiedenis heel november gratis in de Bibliotheek. Lees en praat mee (ook online) – over kleine geschiedenis, grote verhalen.



Haal het boek in jouw bibliotheek
Haal het boek in uw bibliotheek
Het zwijgen van Maria Zachea is een moderne klassieker. In november krijgt u het boek cadeau van deelnemende bibliotheken – in een nieuw jasje, met familiefoto’s, lezersbrieven en een nawoord over de familie in 2020.



Spreek schrijvers, ontmoet lezers
Spreek schrijvers, ontmoet lezers
Heeft u Het zwijgen van Maria Zachea heerlijk in de luie stoel gelezen? Ga erover in gesprek – thuis, met familie, of in de (online) Bibliotheek. Informeer naar de activiteiten in uw eigen bieb. Ook met de huidige coronamaatregelen zijn zij nog steeds open voor bezoek.



Online schatgraven met Delpher
Online schatgraven met Delpher
Blijft u liever thuis, maar wilt u wel in de geschiedenis van uw eigen familie, dorp of stad duiken? Kranten en tijdschriften staan boordevol nieuws over gewone mensen. Delpher stelt ruim 14 miljoen krantenpagina’s van 1618 tot 1995 gratis beschikbaar.



Duizend gesprekken op Hebban
Duizend gesprekken op Hebban
Samen lezen we in november Het zwijgen van Maria Zachea. In de grootste online leesclub van Nederland proberen we duizend leeservaringen te verzamelen. Doe mee aan deze recordpoging en maak kans op een Boekenbon van 25 euro.



Stichting CPNB, Overtoom 197-4, 1054 HT Amsterdam, Netherlands
Wilt u deze wekelijkse nieuwsbrief van Nederland Leest niet meer ontvangen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten