woensdag 14 oktober 2020

Cursus letterhakken in November

 


Beeld Waartoe geplaatst in Hoorn



Sinds augustus 2020 heeft het beeld Waartoe een tijdelijke plek gekregen in Hoorn, op de dijk langs het Markermeer. Dit beeld – naar het gedicht Dit Eiland, van Adriaan Roland Holst – past prachtig in het thema dat de organiserende Stichting In den Beginne hanteert: Land-Water-Dialoog.

Het beeld zal tenminste 2 jaar op deze locatie te zien zijn.
Klik hier voor meer informatie over dit beeld en over de totstandkoming.

Langs de langgerekte kustlijn van Hoorn groeit een beeldenroute die een stevige wandeling rechtvaardigt. De organisatie achter deze route is stichting In Den Beginne, die regelmatig beeldhouwers uitnodigt om hun beelden te tonen. De route begint vanaf schouwburg Het Park aan de Westerdijk en loopt door via de Vuurtoren op het Visserseiland, langs het Oostereiland, het Julianapark tot en met de Schelphoek aan de Schellinkhouterdijk.  Thema van de doorlopende expositie is Land-Water-Dialoog.


Beeld Meningen geplaatst in Soest



In Juli heeft mijn beeld Meningen zijn definitieve plek gekregen in een grote particuliere tuin in Soest. In overleg met de nieuwe eigenaar is het beeld op een lage sokkel van Cortenstaal geplaatst, op een draaibare pen, zodat met de tijd andere kanten van het beeld (vanuit de woning) gezien kunnen worden.

Het beeld is in 2019 tot stand gekomen tijdens het beeldhouwsymposium Licht op Steen, dat georganiseerd was door de stichtig HazArt in Soest
Klik hier voor meer foto’s en achtergrondinformatie over dit beeld.


Expositie 75-jaar De Ploegh



Landelijke kunstenaarsverenigign De Ploegh in Amersfoort bestaat 75 jaar en viert dit met meerdere exposities. Tot en met 8 november is in de galerie een expositie waaraan alle leden deelnemen. Mijn deelname is met penning Fragmentum en met een letterobject Taal is de bron van het misverstand.
Komende zaterdag 10 oktober ben ik zelf de hele middag aanwezig en het zou een mooie gelegenheid zijn om elkaar weer eens te ontmoeten.
Meer informatie over deze expositie en over de andere jubileumactiviteiten vind je HIER.

Cursus letterhakken in November

Klik hier voor meer informatie.

Copyright © 2020 Michiel Deylius - Tekst in Steen, All rights reserved.
Deze nieuwsbrief verschijnt alleen als er nieuws is. Je ontvangt hem omdat we ooit contact hadden over mijn werk.

Our mailing address is:
Michiel Deylius - Tekst in Steen
Gildenweg 4
Woerden, NH 3449 HT
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Nieuwsbrief van Michiel Deylius
View this email in your browser




Geen opmerkingen:

Een reactie posten