woensdag 26 februari 2014

De VakantieBieb

 heeft vakantie

De VakantieBieb was open tot en met 25 januari 2014. In de afgelopen vakantieperiodes hebben leden en niet-leden een keuze kunnen maken uit meer dan 180 e-books. Ben je enthousiast geraakt? Meer informatie over het lezen van e-books vind je op www.bibliotheek.nl/e-books. Op korte termijn ontvangen de gebruikers van de VakantieBieb per E-mail meer informatie over het verder lezen via de VakantieBieb-app. Houd dus je mailbox en deze website goed in de gaten.

Hoe werkt de VakantieBieb?

VakantieBieb is een app met een selectie van populaire boeken voor in de vakantie. Nadat je de app hebt gedownload, kies je een aantal e-books, deze komen beschikbaar via de app. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is vervolgens niet meer nodig. Probeer het zelf en zoek de VakantieBieb- app op in de App Store of Google Play Store.

Beschikbaarheid in vakanties

De app is bedoeld als cadeautje aan alle leden van de Bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige wat je hoeft te doen, is je eenmalig registreren. Daarna zijn de boeken beschikbaar totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is. De boekenlijsten zijn te vinden onder de tab ‘boekenlijst’ en onder de tab ‘support’ staan de ‘vaak gestelde vragen’.
Bezoek www.bibliotheek.nl/ebooks en vind meer informatie over het aanbod e-books van de Bibliotheek. Hier is een geheel nieuw aanbod e-books te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten