zondag 5 februari 2023

 Compassion in World Farming

 

Laatste kans! Doe mee voor de dieren

 
Billboard in Arnhem: Veel minder dieren en alle dieren buiten
 

Beste Brigitte,

We zijn er bijna! Al 622 mensen doen mee met de crowdfundingactie en de teller staat nu op €16.009! Help jij nu ook mee om ons doel te bereiken?

We hebben €20.000,- nodig om onze posters te hangen en onze radiospot te laten horen in Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. Vlak na de Provinciale Statenverkiezingen zullen de nieuwe politici opgeroepen worden zich sterk te maken voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de natuur en voor ons allemaal.

Heb jij nog niet gedoneerd? Sluit je dan nu aan en steun de crowdfundingactie! De actie sluit volgende week!

 

In maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en die zijn heel belangrijk. De landelijke overheid bepaalt de koers, maar de provincies spelen een cruciale rol in de toekomst van de veehouderij. Zij bepalen bijvoorbeeld waar veehouders moeten stoppen of onder welke voorwaarden ze door mogen gaan. Zij moeten er nu voor zorgen dat er daadwerkelijk veel minder dieren worden gehouden en dat deze dieren allemaal naar buiten kunnen.

Doe daarom mee voor de dieren en steun de crowdfunding!

 
Veel varkens in een hok
 

In het kleine Nederland worden extreem veel dieren gehouden: we zijn het meest ‘veedichte’ land ter wereld. Dat leidt niet alleen tot massaal dierenleed, maar heeft ook grote impact op de natuur. Vanwege de stikstofcrisis moeten er drastisch minder dieren gehouden worden. Zeker voor de provincies Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel is er werk aan de winkel.

We moeten er nu voor zorgen dat de provincies niet kiezen voor schijnoplossingen als technische aanpassingen aan stallen of het verplaatsen van bedrijven, maar echt voor een kleinere en diervriendelijkere veehouderij.

Help jij mee? Steun dan nu onze crowdfundingactie! De actie loopt maar tot 7 februari.

 

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Geert Laugs

Geert Laugs
Directeur CIWF Nederland

PS Een varken in de vee-industrie zal nooit buiten lopen, maar slijt zijn treurige leven in een kaal hok. Hij verdient een leven dat de moeite waard is. Help ook de dieren en steun nu de crowdfundingactie. Samen zorgen we voor een veel kleinere veehouderij waar dieren weer de ruimte krijgen. Dankjewel.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten