donderdag 23 februari 2023

 Compassion in World Farming

 

Dankjewel!

 
Varkentje in de wei kijkt in de lens
 

De crowdfundingactie voor de dieren is geslaagd! We willen iedereen die doneerde heel hartelijk danken! Met het opgehaalde bedrag van €20.000 zullen in maart onze posters hangen en onze radiospot te horen zijn in Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel.

 

Voorbeeldposter naast de weg met daarop een biggetje en de tekst 'Veel minder dieren en alle dieren buiten'

 

Vlak na de Provinciale Statenverkiezingen worden de nieuwe politici opgeroepen zich sterk te maken voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de natuur en voor ons allemaal.

Word jij onze nieuwe collega?

 
Twee koeien in de wei kijken in de lens
 

Heb jij ervaring in fondsenwerving of online marketing en wil jij je inzetten om het leven van de miljarden dieren in de vee-industrie te verbeteren? Dan horen wij graag van je!

Wij zijn op zoek naar een Digital Fundraiser in ons Nederlandse team voor een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof. Bekijk hier de vacature.

Ken jij iemand die geknipt is voor deze job? Stuur deze e-mail dan graag door.

 

Succes! Octopuskwekerij in VS gesloten

 
Close-up van een octopus
 

Goed nieuws! De enige octopuskwekerij in de Verenigde Staten sluit haar deuren. Dat heeft de staat Hawaï besloten. Een belangrijk succes: eerder vroegen wij wereldwijd aandacht voor het dierenleed in deze kwekerij en onze Noord-Amerikaanse CIWF collega’s kwamen ter plekke in actie.

De kwekerij presenteert zich als een toeristische attractie en onderzoekscentrum, maar blijkt in werkelijkheid experimenten uit te voeren om octopussen te kweken voor vlees en inkt. Jonge octopussen worden uit het wild gevangen om vetgemest te worden in kleine tanks. Deze hyperintelligente en gevoelige dieren lijden daarbij ernstig.

Met de sluiting is er voor nu een einde gekomen aan de octopuskweek in de VS. Maar we gaan door met onze acties om de opkomende de octopuskweek in alle delen van de wereld te stoppen.

 

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Jade van Zon

Jade van Zon
Campagne en Supporterservice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten