woensdag 6 juli 2022

Beste Brigitte,

We willen allemaal een gezonde toekomst, waarin je weloverwogen keuzes kan maken zonder beïnvloeding van schadelijke reclames. Om deze reden zijn tabaksreclames al lang verboden. Maar fossiele reclames zien we nog overal om ons heen, terwijl deze minstens zo schadelijk zijn als tabaksreclames en ook nog eens slecht zijn voor het klimaat. Hoe meer van deze reclames we zien, hoe normaler we fossiele producten gaan vinden. Dat kan echt niet meer.
Teken voor een gezonde toekomst
Heb je inmiddels al getekend? Dan nogmaals heel hartelijk dank daarvoor!

We zijn in Cannes 🌞

​​​​​In Cannes vindt op dit moment een festival plaats waar al meer dan 300 prijzen zijn uitgereikt aan fossiele bedrijven en hun reclamebureaus. Greenpeace voert een week lang actie om fossiele reclames te weren. Samen kunnen we genoeg handtekeningen verzamelen, zodat de EU aan de slag moet met ons voorstel voor een verbod, doe je mee? Zo krijgen we een gezondere leefomgeving en beperken we klimaatverandering.
 
Eerder hebben we gevaarlijke genetisch gemodificeerde gewassen tegen gehouden in de EU door samen 1 miljoen handtekeningen op te halen. Dat kunnen we ook voor een verbod op fossiele reclames!
Teken nu het Europees Burgerinitiatief

Twitter Faiza Oulahsen

Met vriendelijke groet,

Faiza Oulahsen 
Hoofd Klimaat en Energie

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten