zaterdag 31 juli 2021

Hoe je vrienden vindt in de buurthuiskamer

 Leger des Heils logo

Hoe je vrienden vindt in de buurthuiskamer


De vriendschap tussen Dirk en Jan werd gesmeed in de buurthuiskamer. De mannen hebben beiden veel meegemaakt. Ze weten van elkaar hoe ze door het leven getekend zijn, en dat schept een band.


"Wij kunnen ons verhaal gewoon bij elkaar kwijt”



Wat ze zoal samen meemaakten? Dirk: “We gingen samen vaak op stap. Jan reed dan op een busje van het Leger des Heils, ik ging mee voor het sjouwwerk.” Jan: “We haalden kleding op, verhuisden mensen, we deden alles, door heel Nederland.” Een paar jaar geleden werd zo’n busreisje helemaal spannend, toen Jan onderweg een...

PS Doneer en investeer in vriendschap
Zoals je leest in het verhaal van Jan en Dirk is de buurthuiskamer een plek waar mensen vrienden voor het leven opdoen. Ons buurtwerk is een effectief middel in het bestrijden van eenzaamheid. Wil jij in dit belangrijke werk investeren? Geef dan nu een gift.

Alvast heel hartelijk dank!

 

DonutDag 2021 ongekend succes!


Op zo’n honderd buurtlocaties van het Leger des Heils was het 4 juni een feestje! Donutdollies deelden donuts uit in de buurt (waaronder bij verpleeghuizen en politiebureau’s) en bij de buurthuiskamers zelf kon je je eigen donut versieren, allerlei donutspelletjes spelen en onze koffie van 5050 Coffee drinken.

Desktop version:

Dit jaarlijkse buurtfeest organiseren we samen met de lekkerste donuts van het land: Donut worry be Happy. Kom je volgend jaar ook (weer) een donut delen?

 

Bestel gratis Soelaas

Soelaas is ons vierjaarlijkse merkmagazine. In de Soelaas lees je de verhalen van de mensen van het Leger des Heils. Van interviews met deelnemers en medewerkers, reportages van de plekken waar wij komen en columns van bekende Nederlanders, tot opinie over lastige thema's waar het Leger mee te maken krijgt. Nieuwsgierig? Bestel 'm hier gratis thuis.

 

Kijktip: Is er meer tussen hemel en aarde?


In derde aflevering van PiT verkennen we de vraag: is er meer tussen hemel en aarde? Iedereen denkt daar wel eens over na. De één zegt volmondig “ja”, de ander weet het niet zo goed.

Ook ontmoeten we Jeroen Herben. Hij studeerde aan het conservatorium en wilde een carrière in de muziek. Maar een ervaring in de Dominicaanse Republiek bracht hem op een ander pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten