donderdag 4 februari 2021

Speciaal voor Zomerlezen schreef Jo Nesbø het Zomerlezengeschenk: De jaloezieman.

 

Stichting CPNB, Overtoom 197-4, 1054 HT Amsterdam, Netherlands


#zomerlezen
Je vakantie begint met een zinderend zomeravontuur
Ga jij mee op reis naar Griekenland deze zomer?
Speciaal voor Zomerlezen schreef Jo Nesbø het Zomerlezengeschenk: De jaloezieman. Een zinderende thriller waarin zijn liefde voor klimmen samenkomt met spanning en romantiek in een Griekse setting. Het ultieme zomerverhaal dus! Je krijgt het geschenk de hele maand juni cadeau van je boekverkoper bij besteding van minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken.



Steun je boekhandel
Koop nu alvast jouw zomerboek
Ongetwijfeld heb je afgelopen week de actie #steunjeboekhandel meegekregen. Het boekenvak riep op om nu een boek te kopen bij je favoriete boekhandel om boekhandels zo een steuntje in de rug te geven in deze donkere coronatijden. Steun ook jouw favoriete boekhandel en koop nú jouw zomerse boek.



Week van het Spannende Boek
Het wordt spannend deze zomer
Hebban organiseert vanaf 7 juni de Week van het Spannende Boek, ondersteund door initiatieven in bibliotheken en boekhandels. In het voorafgaande weekend worden de Hebban Thrillerprijs, de Gouden Strop én de Zilveren Strop uitgereikt.



Voortaan organiseert Hebban de Week van het Spannende Boek en vervallen de Spannende Boeken Weken. Binnen Zomerlezen blijft er veel aandacht voor het genre spanning, onder andere met het Zomerlezengeschenk en de vele boekentips. Wil je de Zomerlezen nieuwsbrief niet langer ontvangen, meld je dan af via de link onderaan deze email.
Volg ons ook op social media
 
 
Zomerlezen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten