zondag 7 februari 2021

Samen maken we een einde aan ontbossing ? Greenpeace

 




Samen maken we een einde aan ontbossing

 © Bjorn Vaugn / BOSF / Greenpeace
Beste Brigitte,
 
Onze bossen zijn van levensbelang. Voor het klimaat en voor de dieren en mensen die er leven. Maar wist je dat het stoppen van ontbossing ook kan helpen om nieuwe infectieziekten te voorkomen? Wetenschappers roepen dit al jaren. Om onze bossen langdurig te beschermen doen we ons best deze maand 500 nieuwe donateurs te verwelkomen.
Ja, ik hoor bij deze 500

 © Ulet Ifansasti / Greenpeace

Al 50 jaar actief

Sinds haar oprichting, precies 50 jaar terug, strijdt Greenpeace voor het behoud van onze prachtige bossen. Dit kan alleen door de trouwe steun van onze supporters, want we nemen geen geld aan van bedrijven of overheden. Al 400 mensen hebben zich deze maand aangemeld. Nog 100 te gaan. Help jij ons ook met een vast bedrag per maand de bossen te beschermen?

Kunnen we successen blijven boeken?

We hebben samen al veel bereikt. Zo staken we een stokje voor riskante olieboringen bij de Amazone en maakten we samen met inheemse volkeren een vuist tegen houtkappers. Dit soort campagnes vergt véél tijd en geld. Hoe meer mensen ons maandelijks steunen, hoe meer successen we samen kunnen boeken.

Nog 100 supporters gezocht                   

Als de rest van deze maand dagelijks 5 mensen zich aanmelden, halen we ons doel. Ik zou het geweldig vinden als jij je vandaag nog aanmeldt. Voor een vast bedrag per maand naar keuze word je deel van een beweging die een einde maakt aan ontbossing. Want hoe groot de uitdagingen ook zijn, ik ben er zeker van dat we samen de bossen kunnen redden.
 

Kom jij samen met ons in actie voor de bossen?

Ja, ik doe mee
Wellicht steun je Greenpeace al met een machtiging... Dan dank ik je enorm voor je steun! Onderaan deze mail kun je je afmelden voor dit verzoek.


Met vriendelijke groet,

Sigrid Deters 
Campagneleider Bossen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten