maandag 15 februari 2021

Greenpeace

 Greenpeace logo


Op naar de 1000

Supporters die maandelijks aan Greenpeace doneren, maken 75 % van ons werk mogelijk. Zij vormen het fundament van alles wat we doen. Van de honderdduizenden mensen die onze petities ondertekenen en nieuwsbrieven ontvangen, steunt nog lang niet iedereen ons financieel. 

Generaties na ons

Waarom maandelijkse donateurs voor ons zo belangrijk zijn? Greenpeace neemt nooit geld aan van bedrijven of overheden. Subsidies gaan daardoor aan onze neus voorbij. Mensen met hart voor de natuur maken ons werk mogelijk. Mensen die zich zorgen maken over hoe we de wereld achterlaten voor de generaties na ons. Mensen zoals jij.

2 minuten                   

Het kost je slechts twee minuten om je aan te melden - maar jouw vrijgevigheid komt de planeet nog jarenlang ten goede. Meld je vandaag nog aan voor een donatie per maand en bescherm samen met ons de bossen, de oceanen en het klimaat. Je kunt je donatie op elk moment aanpassen of stopzetten. Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op!


Kom jij samen met ons op voor de natuur?

Ja, ik doe mee
Wellicht steun je Greenpeace al met een machtiging... Dan dank ik je enorm voor je steun! Onderaan deze mail kun je je afmelden voor dit verzoek.


Samen maken we het onmogelijke mogelijk!

Anna Schoemakers 
Directeur van Greenpeace Nederland

Groots denken zit in ons DNA

 © Bjorn Vaugn / BOSF / GreenpeaceDirecteur Greenpeace NL Anna Schoenmakers
Beste Brigitte,
 
Mensen die Greenpeace structureel steunen: zonder hen zijn we nergens. Daarom stelden we onszelf deze maand als doel 500 nieuwe supporters te verwelkomen. Ik was echt even sprakeloos toen ik hoorde dat binnen enkele dagen meer dan 650 mensen zich bij ons hebben aangesloten. Wat een helden!

Dit geeft me het vertrouwen om ons doel op te hogen naar 1.000 nieuwe supporters. Help je mee dit ambitieuze doel te halen? Voor het klimaat, voor de natuur, voor de dieren en natuurlijk voor onszelf en de generaties na ons.
Ja, ik steun jullie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten