donderdag 22 mei 2014

Echt gebeurd van Paulien Cornelisse & Micha Wertheim wint Storytel Luisterboek Award

Week van het Luisterboek 19 t/m 25 mei 2014
 

Echt gebeurd van Paulien Cornelisse en Micha Wertheim heeft de meeste stemmen gekregen en vanavond de Storytel Luisterboek Award 2014 gewonnen. Het winnende luisterboek bevat het beste uit de maandelijkse middagen in Toomler waarop mensen verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt. Cornelisse en Wertheim wonnen met 29% van de stemmen en ontvingen de prijs vanavond in het Radio 1 programma Kunststof Radio (NTR) uit handen van juryvoorzitter Vincent Bijlo.
Alle stemmers: bedankt!
  Micha Wertheim en Paulien Cornelisse
     
Haal nu cadeau in de boekwinkel: luisterboek van Renate Dorrestein
Luistergeschenk Renate Dorrestein Vandaag is de Week van het Luisterboek begonnen! Van 19 t/m 25 mei krijg je in de boekhandel bij aankoop van minimaal € 9,95 aan Nederlandstalige (luister)boeken het Luistergeschenk Liever horen we onszelf cadeau, voorgelezen én geschreven door Renate Dorrestein. Deelnemende bibliotheken geven het geschenk tijdens de Week van het Luisterboek aan nieuwe leden en leners van luisterboeken.
Lees meer over het Luistergeschenk
Voor mensen met een leesbeperking zorgt Stichting Aangepast Lezen dat Liever horen we onszelf in aangepast vorm beschikbaar is.
Bekijk het interview met Renate Dorrestein
   
Luister naar schrijvers en hun boeken op NostalgieNet en Classic FM
NostalgieNet besteedt deze maand veel aandacht aan het luisterboek. In het nieuwe programma 'Een goed verhaal' leest Erik van Muiswinkel wekelijks een kort verhaal of een hoofdstuk uit een boek voor.   Luisterboek op NostalgieNet
     
Classic FM lanceert een speciaal boekenprogramma tijdens de Week van het Luisterboek: de Luisterboeken Lounge. Luchtige gesprekken met diepgang en humor. Met Renate Dorrestein, Arjen Lubach, Robert Vuijsje, Arie Boomsma & Thierry Baudet en Susan Smit.   Luisterboek op Classic FM
 
 
Logos Festival
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten