zaterdag 23 december 2023

 
 
 
 
 
 
Logo
Problemen met het bekijken van de mail?
Bekijk online
Niet meer ontvangen?
Afmelden
Onderteken een brief en verander zo haar leven.
Beste Brigittte,

Aleksandra Skochilenko is op 16 november 2023 in Rusland veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf. Ze voerde actie tegen de oorlog in Oekraïne en verving in een supermarkt prijskaartjes door kleine briefjes met informatie over de oorlog. Ze zit al ruim anderhalf jaar vast en haar gezondheid gaat hard achteruit. Roep de Russische autoriteiten op om Aleksandra Skochilenko onmiddellijk en onvoorwaardelijk vrij te laten.
 
teken de petitie
Iran, laat Narges Mohammadi vrij

Iran, laat Narges Mohammadi vrij

 
Nobelprijswinnaar Narges Mohammadi kreeg 13 jaar en 154 zweepslagen voor haar activisme. Ze wordt gemarteld in de gevangenis.
 
Teken de petitie
 

GOED NIEUWS: Filipijnse Leila de Lima vrij

 
Voormalig senator Leila de Lima zat bijna 7 jaar vast vanwege haar kritiek op de ‘oorlog tegen drugs’. Nu moet de aanklacht tegen haar nog ingetrokken!
 
Lees verder
 
 

UPDATE: Texas executeert Brent Brewer

 
15.572 mensen kwamen in actie om zijn executie te voorkomen. Brewer zat 30 jaar in een dodencel. We blijven strijden tegen de doodstraf. Overal en altijd.
 
Lees verder
 
 
Foto Olke
 
Dankjewel voor je lidmaatschap van Amnesty. Jouw lidmaatschap maakt echt het verschil! Want hoe meer leden, hoe groter de druk op machthebbers, hoe meer resultaat.

Hartelijke groet,

Olke Reemer
Team communicatie en fondsenwerving

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten