dinsdag 19 januari 2021

 



Kinderboekenweek
Coco kan het!
Koop de mini-editie online!
Coco kan het! is Prentenboek van het Jaar. Vanaf woensdag, de start van De Nationale Voorleesdagen, is dit heerlijke verhaal verkrijgbaar bij jouw favoriete boekhandel. Bel, mail of bestel via de website en steun daarmee je lokale boekhandel.



 
Prentenboek Top 10 2021
Voorlezen maakt je leuker!
Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind of kleinkind, maar welk prentenboek kies je dan? De Prentenboek Top 10 biedt extra inspiratie.



 
Voorleesontbijt NPO
Kijk woensdag om 7.05 uur naar Het Voorleesontbijt!
H.K.H. Prinses Laurentien opent morgen, woensdag 20 januari, De Nationale Voorleesdagen met een voorleesontbijt in het AVROTROS-programma Zin in Zappelin. De aflevering is om 07.05 uur en om 12.00 uur te zien op NPO 3. Na 8.00 uur is de aflevering ook te bekijken op de website van De Nationale Voorleesdagen.



 
KNUTSELEN MET COCO
Knutsel, dans en zing mee met Coco!
Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen is het vrolijke liedje Coco kan het! geschreven. Omdat boekhandels en bibliotheken dicht moeten blijven, kun je dit jaar lekker thuis aan de slag met knutsels bij de Prentenboek Top 10!



 
Voorleestips
Zo haal je het meeste uit voorlezen
Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. We geven je graag een aantal tips om het meeste uit dit speciale kwartiertje te halen!



 
vOORLEZEN MAAKT JE LEUKER
Doe jij ook mee?
Dit jaar zullen onder anderen Lucy Woesthoff, Hans Kazàn, Willie Wartaal, Janny van der Heijden en burgemeester Aboutaleb zich online inzetten tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Lees jij ook thuis voor? Deel jouw favoriete voorleesmoment op social media met @voorleesdagen en #voorlezenmaaktjeleuker.
Volg ons!
 
 
 



 
De Nationale Voorleesdagen worden georganiseerd door:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten