maandag 1 juni 2020

we zijn er bijna / Greenpeace


 
© Abbie Trayler-Smith / Greenpeace
Maak jij onze volgende expeditie mogelijk?
Beste Brigitte,

Dankzij onze supporters konden we onze grootste expeditie ooit realiseren: over zee van de Noord- naar de Zuidpool. Wetenschappers verzamelden unieke data en samen creëerden we enorme media-aandacht voor onze oproep aan de VN: bescherm de oceanen! Een oceanenverdrag was bijna rond. Maar toen kwam COVID-19. 
   
   
Geen uitstel door afstel
Wat gaan we doen?
 © Abbie Trayler-Smith / Greenpeace
In maart zou de laatste onderhandelingsronde plaatsvinden voor het internationale oceanenverdrag. Maar wegens de coronacrisis is deze uitgesteld. De oceanen kunnen helaas niet wachten. Wij moeten opnieuw uitvaren. Om onze schijnwerpers te richten op misstanden die het daglicht niet kunnen verdragen. En om daartegen in actie te komen.
Ik kom ook in actie!
   
   
Je kunt op ons rekenen
© Dennis Sinyakov / Greenpeace
Greenpeace komt al meer dan 15 jaar in actie voor bescherming van de oceanen. We pakken illegale visserij aan, komen in actie tegen olieboringen en sporen de grootste vervuilers op. Dankzij jou, onze supporter, gaan we net zolang door tot onze oceanen beschermd en weer vol leven zijn.
Wat goed, ik doe mee!
   
   
Jouw bijdrage is goud waard
 © Gary Farr / Greenpeace
Als het aan ons ligt, varen we morgen al uit om olieboringen bij het Amazonerif tegen te houden. En ook plasticvervuiling op de meest afgelegen plekken op aarde, wacht op ons. Maar zulke expedities zijn ontzettend kostbaar. Help jij ons met een gift om in actie te blijven komen waar de natuur ons het hardste nodig heeft?
Ja, ik help mee
   
   
Samen beschermen we de oceanen
 
Onze vloot is ons meest waardevolle gereedschap: de schepen stellen ons in staat precies dáár te zijn waar de natuur geweld wordt aangedaan. Met jouw steun kunnen we opnieuw uitvaren en in actie komen. Dank je wel!
Met vriendelijke groet,
Anna Schoemakers
Directeur Greenpeace Nederland
Contactinformatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten