zaterdag 4 juni 2022

 Leger des Heils logo


"We komen altijd weer helemaal opgeladen thuis" - deelnemer sociale vakanties


Een zorgeloze zomer. We kijken ernaar uit: corona is (grotendeels) voorbij, de zon schijnt en de meesten van ons kunnen gaan aftellen naar de zomervakantie. ☀️ 

Niet voor iedereen is de zomer een tijd van ontspanning en plezier. Als je chronisch ziek bent, krap in je financiën zit of een klein sociaal netwerk hebt, is vakantie een onbereikbaar ideaal. 220.000 Nederlandse kinderen groeien op in armoede (NJI, 2020). Daarom biedt het Leger des Heils sociale vakanties aan: tóch een weekje ertussenuit voor mensen die langdurig moeten rondkomen van een minimuminkomen. 

Wil jij ook bijdragen aan een mooie vakantie voor iedereen? Doe dan nu een donatie.

 

Majoor Bosshardthuis

Majoor Bosshardt (1913-2007) was en is een icoon van het werk van het Leger des Heils. Op 8 juni opent koningin Máxima het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam: een experience center waar je geïnspireerd wordt door het leven van 'de majoor'.


Gratis donuts op Donutdag

De eerste vrijdag van juni is het weer Nationale Donutdag! Een súperlekker buurtfeest waar je gratis van koffie en donuts kan genieten en leuke activiteiten kan doen. Kijk op www.donutdag.nl voor een locatie in jouw buurt. Kom je ook spelen? 🤸🏼

 

Kapotte schoenen voor €1.450,-


Leger des Heils ReShare startte vorige week een webshop: Truly Destroyed. In de webshop kun je kapotte schoenen kopen voor €1.450. In tegenstelling tot de Fully Destroyed schoenen, die door Balenciaga als exclusief modeartikel verkocht worden voor €1.750,- zijn deze schoenen écht kapotgedragen en gaat de opbrengst van alle verkochte schoenen naar het goede doel. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webshop.

Desktop version:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten