zondag 29 november 2015

Beebox / biologische box

De houtkachel knispert zacht, de vlammen van de kaarsen in het raamkozijn dansen vrolijk heen en weer. Heerlijk tafelen met vrienden, familie of kennissen met een vrolijk kerstmuziekje op de achtergrond. Wij krijgen er al weer helemaal zin in! Daarom hebben we ook dit jaar weer een kerstbox, speciaal voor jou. Onze abonnees gaven ons vorig jaar trouwens een dikke 8 (!) voor de kerstbox.

Ook dit jaar willen we je weer graag helpen om een heerlijk 4-gangen kerstdiner op tafel te zetten voor je familie en vrienden. In de kerstbox zitten de lekkerste ingrediënten van de beste biologische Nederlandse boeren. Met deze kerstbox zet je gegarandeerd een uniek en speciaal diner voor je familie en vrienden op tafel. Met zorg samengesteld door onze chef.

De vier verrukkelijke gangen van het beebox kerstdiner:
  • Gerookte paling met mierikswortel en tartaar van rode biet en appel
  • Romige paddenstoelensoep met winterpostelein
  • Hertenbiefstuk (150 gr p.p écht Hollands wild) met rode wijnsaus en mousseline van aardappel-knolselderij
  • Semifreddo van stroopwafel met stoofpeertjes
Met de kerstbox ontvang je in één keer alle verse ingrediënten én recepten die je nodig hebt om een kerstdiner van vier heerlijke gangen te bereiden voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen. Alles wat je nodig hebt, wordt in één keer vers bij je thuisbezorgd in de avond van woensdag 23 december. Je voegt zelf enkel nog basis ingrediënten toe, zoals olie en kruiden. 

 Wijnpakket
Speciaal voor de kerstbox heeft het beebox team een unieke selectie Nederlandse wijnen gekozen die jij exclusief samen met je kerstbox kan bestellen. In het wijnpakket vind je 3 flessen Coulisse Barique wit en 3 flessen Coulisse Barique rood. De wijnen zijn afkomstig van Wijngoed Gelders Laren en worden zelfs geschonken bij 3 Michelin sterrenrestaurant De Librije van Jonnie & Thérèse Boer! De 6 flessen wijn kosten samen €65,- en worden gemakkelijk tegelijk met jouw kerstbox bij je thuisbezorgd. Je kunt maximaal 3 pakketten bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten